tisdag 29 mars 2011

Tom Öresland inte kvar på Östra

Fick ett tips för några dar sedan om att Tom Öresland är den som är bäst på SNS på Östra. Talade själv med den här mannen för ex antal år sedan. Närmare bestämt 2006. Dock har mycket hänt sen dess.

Ringde urologen (för det är henne jag får ringa) på Östra idag för att höra om Tom Öresland jobbar kvar på Östra. Fick bekräftat att det gör han inte. Jobbar sedan ett bra tag i Oslo. Nån som är förvånad? Alla bra läkare flyr till vårt bättre betalda grannland.. där de kanske till o med får chansen att utöva sina kunskaper och färdigheter på ett vettigt sätt utan att ekonomiska konflikter skall sätta stopp för dem? Vad vet jag.. men det vore ju inte första gången. Jag får alltså "Nöja" mig med den kirurg jag blivit tilldelad. Jag får hoppas att han kan sin grej. Men jag tänker inte tvivlar på det förrän motsatsen är bevisad!

Frågade om jag kan få lugnande i alla fall o svaret var ja. Puh, då är jag lite lättad. Lugnande brukar göra mig groggy i bollen.. då kanske jag slipper vara så medvetande trots allt.. brukar glömma det mesta som händer runt omkring mig när jag blir ipumpad lugnande medel.. vi får väl se. Men jag tänker i alla fall hoppas!

Påskliljorna väntar på att blomma!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar