torsdag 10 mars 2011

Gaser i magen!!

Idag har vart en jobbig dag. Massor med gaser i magen. Vill inte ge sig. Inte ens i morse. Det började redan där, man känner liksom vart det bär hän. Idag var en sån dag. Igen. För vilken gång i raden?? Går det ens att räkna dem? Tror inte det..

Fick överdosera resulax ännu mer idag. Fyra stycken, det satt ju bara fast! Då jag skulle iväg på valsen hade jag inte så mycket till val, går inte att dansa när magen spränger så jag håller på att spricka sönder. Som en jäkla badboll. Blev faktiskt lite bättre efter dessa fyra resulax och två timmar på brädan. Sämre att jag fick gå dit själv. Anders fick jobba över. Är kvar där fortfarande. Men jag tog mig dit själv och jag är stol över det! Det kändes bra att spänna och röra och snurra och tja, lägga energi på att lära mig.. tvingas koncentrera sig på något annat. Ont i skallen och gaviscon långt upp i käften men va fan gör man inte.. ja, jag tog en massa gaviscon innan jag åkte dit för att försöka förhindra att det kom upp massa matbitar när jag spänner magen o för att slippa få alla dessa hemska uppstötningar. Hjälpte lite grann idag faktiskt, även om det fortfarande kom små skjutser då och då.

Nu sitter man här och har käkat pannkakor, negerboll (för det heter faktiskt så i min värld!), choklad och nötter.. hur bra är det? Svullmaja? Ja, så kan man också kalla mig.

O så sitter jag o kollar (halvt) på fetmaoperationer.. blir så förbannad när jag läser om folk som pratar om att smala människor är lyckligt lottade.. jag blir så förbannad! De vet ärligt talat inte vad de pratar om..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar