onsdag 2 mars 2011

Skapat kaos på SU/Östra

Fick ett samtal från vårdslussen idag. Äntligen. Hon skrattade lite när jag svarade. Sa att jag skapat smärre kaos på Sahlgrenska nu - men att något i alla fall verkar vara på gång (jag ser det som positivt, ju mer de hatar mig desto bättre då kanske de ser till att jag får hjälp så de blir av med mig?!! Dum teori men jag tänker spinna vidare på den..)

Tydligen har mannen som jag pratad med igår, han från kirurgen haft arslet fullt det senaste dygnet. De har "attackerat" honom från alla håll. Tjugo timmar påstod hon att han lagt på det här ärendet hittils och att försöka samla ihop rätt folk. Nåja, tjugo timmar vad är väl det? Jag bryr mig inte om antalet timmar jag bryr mig om resultatet.. dock verkar det vara stopp med hjälp från vårdslussens sida. De har beslutat att detta handlar om regionsvård på forskningsbasis (jo, man kan ju kalla saker vad man vill för att slippa skicka patienter utomläns till sjukhus där de vet vad de pysslar med och inte behöver kalla detta forskning?!!) så mitt främsta hopp är att de gör en forskningsbaserad studie i Västra Götaland där jag får ingå. Yippeeyyy?! Jag vet inte. Jag är inte ute efter att vara försökskanin för att de skall få data på att detta inte funkar. Jag är ute efter att få hjälp av kompetent personal som gjort det här förr.. men just nu verkar det vara stopp. Som vanligt ska man tacka o ta emot OM man över huvud taget blir påtänkt som forskningsobjekt.

Vi får väl se vart det leder. Patientnämnden hade ju inte kommit någon vart och ännu inget svar från Hälo och Sjukvårdsutskottet - men jag misstänker att dessa är några av de instanser som hjälpt till att skapa lite kaos på SU *moahaha* ja, skadeglädje ÄR en sann glädje i detta fall. Det är på tiden att det händer nåt! Det går ju inte att dalta med dem så vad gör man? Man tar till alla medel man kan och - skapar uppenbarligen "kaos" - men jag undrar just hur mycket "kaos" det är? :-/ allt är relativt.

Har fortfarande inte fått något samtal från kontakten jag fick igår och känner mig lite uppgiven över det. Magen är dessutom åt skogen idag. Som den varit övriga delen av veckan vill säga, men jag hade hoppats på liten frist idag. Tydligen inte. Det kändes så imorse men det vände snabbt.. så nu väntar jag ivrigt på någon form av kontakt med den här människan.. jag hoppas att jag inte väntar förgäves idag!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar