onsdag 23 mars 2011

Hur mår jag idag?

Bra fråga. Dåligt svar. Eller dum fråga, dumt svar? Beror på hur man ser det naturligtvis. När jag frågade min sambo igår sa han att han skulle "känna efter". Hm. Det var något nytt. Känna efter? Det är något jag önskar att jag behövde göra. Men jag behöver inte det. Jag vet direkt hur jag mår. Utan att känna efter. Det är ju magen som styr allt.

Idag har inte varit någon bra dag hittils. Massa uppjäst kladd i magen och skallen dunkar. Bådar inte för en bra dag, men kanske en löptur och lite snällare mat under dagen kan ändra på det? Jag tvivlar när jag känner så här redan från scratch men så länge det finns liv säger de?

Enligt yr skall det bli sol här idag, blåsa smärre kuling men ändå.. känns som våren hänger i luften. Det tackar jag inte nej till. Solen gör mig gott. Jag hatar att frysa. Mår sämre när jag fryser, som de flesta andra med krämpor antar jag?

Funderar på att beställa en ny omgång ProbiMage. Jag vet, jag har redan testat o den funkade inte.. mina jäsningar beror ju på att skiten fastnar inte bara felatig tarmflora.. den blir ju felaktig när det sitter fast o jäser oavsett.. men kanske värt att testa igen.. bara för att?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar