måndag 28 mars 2011

Tycker synd om mig själv - fast det inte är det

Sitter o tycker lite synd om mig själv - fast jag vet att det är urlöjligt! Jag vet att det egentligen inte är "synd" om mig. Jag hatar ju när folk gräver ner sig i sina bekymmer o lever på det medlidande de får. Negativ feedback med andra ord. Lite allergisk mot sånt, därför känns det extra fånigt att sitta här o känna mig ynklig.

Kanske känner jag mig ynkligt för att magen jävlas o för att jag på grund av det stoppat i mig massa sojaglass?! Inte nog med den relativt hälsosamma choklad o nötboll jag tryckte i mig efter två rejäla mackor (hembakt bröd såklart!) eller den skål mandlar som också slank ner.. inte nog med den rejäla proteindrink (på fermenterat risprotein, choklad och banan) som slank ner i extratarmen.. nej, jag var ju tvungen att öppna frysen o klämma i mig sista slatten glass också.. varför låta den ligga där o skrika "ät upp mig" när jag finns här o kan göra slut på plågan? Hm. Dumt. Väldigt dumt. Mår fan av det eftersom magen redan var knökfull. Var tvungen att sabba den sockerchock jag försökt att undvika hela kvällen. Blev en idag med. Magen no like!

Konstigt att man stoppar i sig mer ju sämre man mår? Borde ju vara tvärtom. Tröstäta är liksom fel ord eftersom det är maten som gör mig dåligare.. alltså för mycket och ju mer socker desto sämre. Suck. Dumma jag. Jag får skylla mig själv men ibland blir man lite ynklig.

Fick tips om en blogg om gluten och dess korsreaktioner med ex mjölk och andra födoämnen.. har själv länge funderat över det här sambandet.. så jag får tacka för tipset till en mycket bra sida! Väl värd ett besök, jag har lagt upp den i min egen lilla länklista. Skulle kunna fylla på denna lista med massa läsvärda sidor, men alla får ju inte plats.. så jag får försöka hålla den a jour istället!

Min egen gosige nallebjörn som envisas med att dela min kudde!

God natt gott folk nu ska jag snart krypa ner i sängen o dra täcket över huvudet.. vakna med lite mer nässelutslag (jag känner att de är på g och jag har ingen allergimedicin hemma) och känna mig lite lagom svullen i fejjan.. sånt händer när jag trycker i mig för mycket socker.. känner mig bakfull.. urk.. men det är väl nästan samma sak. Jäsning, alkohol.. det blir väl en liknande reaktion??

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar