torsdag 31 mars 2011

Trött..

Idag är jag trött. Med stort T. Har varit en tuff dag. Trevlig också, men tuff. Varför? Regn. Mycket regn. Jag är vädermänniska, det ska jag inte försöka förneka. Regnar det blir jag trött. Mindre uppåt och mer neråt. Tja, precis som det låter! Försöker tänka att det inte spelar nån roll men det påverkar mig oerhört jag ska inte sticka under stol med det. Lyser solen blir allt så mycket lättare.. även om den inte alltid lyser! Det räcker att himlen är blå eller att luften är lite behagligare ute.. så man kan gå omkring utan att dra upp axlarna till hakan... spänna sig.

Jag får ont när det blåser för mycket också. Räcker att tyget drar emot magen lite för hårt när vinden tar tag i det.. kan kännas som en kraftig smäll. Det är obehanligt helt enklet o inget jag uppskattar. De varma sommarvindarna är nåt helt annat, de liksom bäddar in magen i en varm slöja och får mig att må bättre. Kanske inte i magen men i skallen. Det gör sin skillnad det med!

Vovvarna har bråkat idag. Mycket. Lukas framförallt. Sånt tar också på krafterna. I alla fall när det håller på en hel dag o man inte får honom lugn. Bet mig rejält igår då han skulle åt ett grisöra som han trodde Tuffe hade fått.. fast det hade han inte. Han attackera alltså Tuffe utan anledning och jag råkade vara emellan. Då kom tänderna fram o hamnade i min hand. AJ! Ser fint ut idag, ingen inflammation men det syns ju att nån gnagt rejält i fingret. Urk. Ibland blir man trött på honom. Speciellt när energin från början är lite lägre än vanligt.

Var uppe tidigt idag. Väntade besök så jag satte klockan en timme tidigare än vanligt.. naturligtvis lyckades jag sova när den ringde - brukar jag ju inte göra annars vid den tiden.. men idag så! Var alltså ganska trött redan när jag gick upp. Blev ingen löprunda igår men en massa mat som liksom ställde till i magen. Senare än vanligt dessutom eftersom vi tog en längre senare kvällspromenad. Det har jag fått leva med idag. Magen har hoppat upp o ner sen imorse o vill inte vara på min sida. Att sitta ner o fika två timmar var förvisso väldigt trevligt men magen ville ha nåt helt annat. Istället fick den mer mat. Bröd. I massor. Gott men som sagt, inte bra för magen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar