fredag 18 mars 2011

Life savers - eller de som hjälper mig att leva

För tillfället och senaste åren..

Min situpbräda - vad vore jag utan den? Hatkärlek! Min räddare i nöden. Min absoluta vän nummer ett. Jag hatar den men jag klarar mig inte utan den. Inte en dag. När jag blir frisk skall den antingen bränns på bål eller ramas in i en jävligt stor guldram för alla dessa år vi spenderat tillsammans. Hur många äger jag? Tre. varken mer eller mindre. En för båt, en för resa och en för hemmabruk.

Resulax - min fiende och kära kamrat i samma förpackning. Utan den är jag inte människa, med den jäser magen som aldrig förr.. men jag klarar mig inte utan.

Sandostatin - tar jag till när helvetet jäser igång. Ett nödvändigt ont som dessvärre skapar enorma problem dagen efter. Men på natten kan de göra hela skillnaden när orken helt enkelt tagit slut o magen håller på att ta kål på en.

Resolor - Gör inte vad den ska i min mage men på nåt sätt retar den i alla fall tarmen att inte gå i dvala eller ide. Jag behöver den, helt klart.

Min cykel och motion för övrigt - utan att röra på mig kör systemet ihop. Bara o bita ihop o trampa på eller möva på röva på annat sätt. Soffan eller sängläge är ingen lösning. Hur ont det än må göra att skaka loss ibland.. det hjälper på sikt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar