torsdag 3 mars 2011

Jaaaa!! Ett litet ljus i allt mörker?!!

Nu känner jag mig lite sådär löjligt lycklig. Jag har ont i magen som fan o mår egenligen ganska skit - men känner mig ändå lite barnsligt glad inombords! Änglar finns. Inte i himlen, jag har sagt det förr - men mitt ibland oss och de lever som vem som helst - fast de gör en skillnad och står upp för sin sak och för andras.

Idag fick jag kontakt med den person jag talat om några gånger de senaste dagarna. Hillevi, på "kontinent". Besök gärna hennes sida... http://www.kontinet.se/

Hon gav mig en sån där liten livskick igen. Känslan av att det finns hopp och att jag ska fortsätta leva på det - och kämpa vidare. Det hade jag i och för sig beslutat för länge sen. Jag har blivit nog trampad på - men att få det bekräftat känns lite som en extra kick. Otroligt kul!

Fick några personer att kontakta, kanske personer som kan hjälpa mig i min kamp? Det återstår att se, men hoppet finns och lever! Jag ska inte ringa idag, men jag har redan mailat. Varför spilla tid när tiden ändå springer ifrån mig? Mail kan man svara på när man vill, man kan läsa när man vill.. vill man inte låter man bli. Det är lite värre med telefonsamtal, som liksom blir lite påträngande..  i alla fall i min värld. Jag känner mig tvungen att svara. Får dåligt samvete av att låta bli. Var ett tag jag inte klarade av att vara elak mot försäljare heller. Det har (dessvärre?) ändrats. Numer är jag nog en bitch som ser till att de inte ringer mig igen. Enda sättet att effektivt bli av med dem. O nix. Jag älskar nix!!

Fick en liten kick redan igår.. satte mig o surfa runt på utbildningar igen (var ett tag sen sist då det känts meningslöst eftersom jag ändå inte klarar av att gå dem i dagsläget) och ringde faktiskt på en.. vårdadministratör. Självterapi? Spinna vidare på det jag redan har.. han var vänlig att prata med...fick mer ingivelse och en kick att söka. Kanske kan jag tom komma in?! Jag vet ju inte hur jag mår i höst? När den börjar.. jag har ju inget att förlora.. jag kan söka och komma in och tacka nej.. eller jag kan låta bli o söka o missa chansen helt. Hm i dagsläget låter det definitivt som jag borde söka!!

Fortsättning följer..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar