lördag 19 mars 2011

Finnar och magproblem

De går ju hand i hand. Men de vet ju de flesta av oss som lider av dessa problem. OM inte annat så dyker de upp en gång varje månad o sen lämnar de otäcka små röda fläckar som vittnar om att de varit där. Jag försöker med alla medel dölja dem men jag vet inte om jag lurar mig själv mest eller om jag lyckas lura någon annan?

Det finns inget värre än att höra (när jag mår som sämst) att de inte syns för jag VET att de syns! DE lyser som små stoppljus. Svårt att inte se. Vem missar när det slår om till rött liksom..

Nåja, jag ska inte gnälla. Jag har blviit bättre på att hantera dem under åren, även om jag har en lång väg kvar att gå. Emellanåt lyser de ju med sin frånvaro - då kan man knappast inte tro att de kan komma tillbaks på det vis de gör när magen kör ihop som värst. Då blir hela hyn torr o fnasig o det blossar upp utslag o blemmor överallt.. TiKei har bra smink för såna tillfällen.. om inte annat bra för mig.. Täpper inte till o gör det inte värre.. men det gäller att få in tekniken för att få det att täcka och se bra ut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar