måndag 7 mars 2011

Vakennatt nr 3

Har inte varit en bra helg sömnmässigt. Inte magmässigt heller, har ju som bekant haft tokdiarréer som bestämt sig för att sitta fast. Men på nåt sätt har jag i alla fall hanterat dem.

Natten till lördag sov jag hos mamma eftersom Anders var iväg och träna inför vasaloppet. Gick sådär med tanke på att jag ha en mor som pratar MYCKET och HÖGT i sömnen. Låg o lyssna på henne genom väggen, man vet ju aldrig vad man kan få höra ;) sen var det halvkört med den sömnen. Somnar jag inte direkt kör magen igång mer o sen håller den mig vaken.

Natten till söndagen hade jag mardrömmar. Vaknade kallsvettig o kunde inte somna om. Vid två. Sen var det kört. Låg o funderade och John Blund ville helt enkelt inte göra mig sällskap. Igår trodde jag alltså att jag skulle slockna ganska snart.. tji fick jag! Inte.

Låg vaken o funderade till ungefär halv tre. Slumra till o hade fler mardrömmar. Vakna en halvtimme senare o kunde fan inte sova. Magen tokkörde. Bestämde mig för att gå upp o rensa lådor. Kunde ju ändå inte sova och blev bara irreterad när det inte ville funka. Gick sen upp vid sex.. så tja.. jag vet inte hur jag kan vara så osömning idag?!! Känns som jag bara borde slockna.. men icke. Magen fortsätter köra, samma visa som igår. Diarréer som sitter fast med andra ord.

Anders kommer inte hem förrän imorgon o har därför bokat in mig på en rawfood o gröna drinkar föreläsning ikväll. Får se hur det går, den ska ju börja vid sju när jag mår som sämst. I värsta fall får jag väl gå hem igen, jag har ingen aning om hur länge dn kan tänkas hålla på!

Fick förresten veta igår att det finns fler i denna lilla håla med tarmproblem  som önskar SNS.. intressant! Jag vet att mitt nummer finns ute så om du läser det här, slå en pling vettja! Det går ju även att kontakta mig via mail.. kika under fliken "kontakta mig" så finns adressen där.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar