onsdag 30 mars 2011

Läkarintyg

Det var med stor förvåning och positivt överraskad som jag öppnade brevet märkt "västra götalandsregionen" på igår. Mitt läkarintyg! Korrekt text o hela baletten - utan att jag ens hunnit eller fått en chans att förklara för min läkare på Kungälv vad det rör sig om!? Höll på att sätta i halsen, det går nog till världshistorien i mitt liv.. eller nåt sånt. Min världshistorie i alla fall.

En ångest mindre utan att behöva lägga speciellt mycket tid, kraft och energi på den. Det är helt fantastiskt. Har någon hört mig tro? Nu är det ju bara för mig att ta med detta intyg vid min nästa träff med FK och AF. Jag behöver varken ringa eller bråka för den sakens skull. Helt otroligt. Fick nästan en liten kick. Om inte annat jublade en liten röst i min skalle när jag öppnade det. Jag var mer rädd att det skulle vara ett meddelande om att min operationstid ändrats och skjutits på framtiden.. såna där brev brukar sällan vara positiva men i det här fallet skall detta starkt omvärderas!

Ett bra intyg dessutom. Rätt på sak utan massa knussel. Det är bara o lämna så får vi se vad det ger. Hur kan man va glad för att en läkare sjuskriver en fram till operation? Svaret är enkelt: när man är van att bråka för sin egen existens så blir man glad för de mest osannolika och fåniga små saker. Man tar inte länre självklarheter för givet och när de då fallet på plats utan krångel.. då väcks ett litet hopp till liv därinne. Hopp o lite glädje. För att saker faktiskt fungerar som de ska ibland.


Morgonens härlig frukost! Dagens bästa mål??

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar