lördag 24 september 2011

En härlig höstpromenix i skogen

Idag har varit en betydligt bättre dag än igår. På alla sätt o vis. Mindre kräksjuk, mer sällskap, roligare dag i det stora hela. En liten sväng till götet o en stor glass med tillhörande promenad i solen. Ännu en sväng i skogen i Kungälv med vovvarna och ett par glada sånda dessutom. En smarrig, chokladtoppad fruktsallad när vi kom hem igen (vem sa att det varit en nyttig dag idag ;)) och en härlig thaimiddag väntar ikväll. Några trattisar på vägen.. tja, dagen har varit ok helt enkelt.

Magen börjar (som vanligt vid den här tiden) vandra sin utstakade väg mot helvetet, men det hör på nåt sätt till.. jag vet ju om det.. slår sällan fel.. detsamma gäller idag. Tyvärr. Hade varit kanon om magvärken valt att lysa med sin frånvaro, men jag antar att det vore att hoppas på för mycket.

Vädret har varit höjdpunkt nummer två idag. YR lovade redan imorse att det skulle vara en grå, trist dag hela dagen men ÅTERIGEN hade YR fel. Tack och lov för det. Fel på rätt sätt. Det vill säga de lovar piss och det blir kanon. Eller nåt sånt. Jag var nöjd i alla fall. När man räknar med pest och blir serverad sol kan man inte annat än gilla läget!! Jag bara hoppas resten av dagen skall fortsätta på samma vis, men kanske lika bra att inte hoppas på för mycket.. det brukar bli så mycket bättre när man minskar förväntningarna från början. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar