torsdag 29 september 2011

En lite lättare dag

Morgonen började inte bra idag. Hade, precis som jag anade redan igår, en jävligt jobbig sådan. Som tur var blev det bättre under dagen. Runt lunch mådde jag faktiskt rätt ok. Tog en promenad med mamma och hundarna och prackade på henne en choklamuffin som jag hade bakat. Mamma hör till de sjukt ärliga typerna som inte drar sig för att säga vad hon tycker i såna här fall, så det är rätt bra att testa på henne om man vill ha en ärlig åsikt. Den gick ner. Mer än så. Gott betyg med andra ord!

Fick kommit mig ner till torget och handlat också. Inte allt men det allra nödvändigaste så vi klarar oss över helgen i alla fall. Känns bra att ha det gjort. Inte vidare kul att springa i mataffärer på helgen när man kan ha roligare saker för sig. Även om jag tycker det är rätt spännande att gå där o lulla bland hyllorna ;) Finns alltid något nytt att upptäcka.

Till lunch blev det sojagourmetbullar och makaroner av fullkornsdinkel. Magen verkade tycka det var helt ok vilket gjorde mig lättad. Åt en ganska stor portion (min dåliga karaktär återigen..) så jag var lite orolig när jag smällt i mig allt att det skulle braka loss direkt men det höll sig alltså i schack. Tack för det. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar