tisdag 27 september 2011

Proviva race

Varför går man på sånt skit. När man vet att det inte funkar. Finns flera anledningar. De flesta är alldeles uppenbara och sedan länge välkända:

1. Proviva innehåller betydligt mer socker än bakterier, vilket betyder att nackdelarna överväger fördelarna med hästlängder. Socker föder dåliga bakterier så summan av kardemumman blir att de onda bekterierna frossar i socker och de snälla bakterierna kämpar bäst de kan för att överleva. Vilka vinner? Känns inte så svårt att gissa.

2. Har prövat den förr. Måååånga gånger om. Har aldrig hjälpt. Ändå kan man inte låta bli att tänka att lite extra bakterier kan inte skada. DUMT!

3. Är de någon med kass mage som någonsin blivit bra med hjälp av Proviva?? Jag känner inte till någon... men jag blir mer än gärna motbevisad!

Tja, det där säger väl allt. Hinkat i mig proviva med björnbär i ren desperation då övriga tarmbakterier är slut och det känns som man inte kan käka hur mycket yofu som helst. Försöker trots allt dra ner på mina sojaprodukter och hålla dem på en ganska låg nivå.  Förtuom yofu har jag verkligen frossat i makens goda biffar idag. Usch vad goda de var! Alldeles för goda om jag får säga min mening. Åt som vanligt alldeles för mycket och vad ska man annars skylla på? Om man inte kan skylla på att de var för goda menar jag?

Nu sitter man här o trampar igen med en mage som ser ut som en stor bulldeg. Betydligt hårdare än så bara. Mer lik en jordglob, men såvitt jag vet jäser inte jordglober något. De liksom håller samma form hela tiden - till skillnad från en bulldeg och till skillnad från min mage. En sak är den bra på och det är att växa!! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar