fredag 9 september 2011

Badboll till mage

Idag är magen verkligen inte på min sida. Jag kände redan imorse att det var påväg käpprätt åt skogen - men så här illa hade jag nog inte trott att det skulle bli. Molvärk och en mage som ser ut som en stor badboll hela dagen. Inte roligt nånstans. Om den bara hade sett ut som en badboll och inte samtdigt orsakat så mycket smärta hade jag inget sagt men det här..? Usch.

Tog en promenix med vovvarna på lunchen. Hade med mig fika till både dem o mig. En matig sallad med surdegsbröd (ja, hembakt såklart ;)) till mig och en låda med kyckling, ris och grönsaker till dem. Ganska sunt i mina ögon.. men magen gilla inte ens det idag. KABOOOM! Hade problem att ta mig hem. Yr, illamående och tja, panikvärk. Verklingen. Att Lukas dessutom bestämde sig för att jävlas och visa sig från sin sämre sida (läs lägga sig ner i spåret och vägra gå..) gjorde inte saken bättre.. Det blev en maktkamp som hette duga men jag vann tillslut. Puh.

Väl hemma tog jag mig ett stort glas vatten o ett päron (svenskt som jag brukar älska) men det smakade fan inte.. inte nånstans! Mådde illa av det och fick kämpa för att få ner det. Känns som jag varit på en kinabuffé och knött magen full med frityrsmet - eller nåt sånt. Inte alls bra, jag fattar inte.. har gått bra övriga dagar - men inte idag.

Dock fick jag en fin liten överraskning i brevlådan idag. Eller vi. Jag och min man. Ett litet guldigt paket från våra grannar. En bok om kärlek! Gjorde mig varm i hjärtat. Tydligen uppskattade de mitt lilla kort och vinflaskan vi stoppade i deras brevlåda på hennes 45-årsdag. Sånt är alltid roligt. Vi har fantastiskt goa grannar faktiskt. Det är svårt att önska sig bättre. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar