tisdag 13 september 2011

Samtal från kirurgen

Samtalet från kirurgen kom igår eftermiddag. När jag minst anade det, men man kan inte vara förberedd på allt? Gick inte som jag hade hoppats men det är en annan historia.. som kommer senare. Kände mig rätt tom igår. Jag visste väl egentligen vad han skulle säga, men man kan alltid hoppas på en annan utgång. Man kan ju inte veta förrän man fått ett ordentligt svar?

Hur som helst. Inte nog med det. Fick ett mail idag. En rak käftsmäll det också. Vad som stod i det vill jag inte kommentera här, inte än, det var ganska personligt. Men jag kanske återkommer till det senare. Jag kanske behövde höra det och kanske var det såpass rakt som det behövde vara för att ge mig den tankeställare jag behövde? Jag vet inte. Vissa saker vet man redan innan man får svar på dem. Andra saker behöver man höra innan man fattar vad man redan visste - men inte hade insett.

Komplicerat inlägg det här. Summa summarum, och som det där mailet avslutades: livet levs framlänges men förstås baklänges. Så sant som det var sagt. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar