lördag 10 september 2011

Svulleri, svullera

Idag är nog inte den sundaste dagen i mitt liv. Stryk "nog" förresten och ersätt med "är definitivt inte". Då maken är hemma från den planerade kräftskivan idag tillsammans med mig blev det lite "tycka synd om oss själva mat" idag. O film. Till filmen fick vi för oss att köpa lösgodis. Karaktär? Not. Jag som egentligen inte gillar lösgodis. Över huvud taget. Men just idag var tydligen en sån dag.

Maten ikväll kommer bli kanon. Rödspättarullar med laxfärs och hemgjord pesto. Risotto till det. MUMS! Lunchen bestod av inget mindre än härligt stora svenska kräftor och varsin fiberkuse.. so far so good.. men sen kom då godiset.. och det har redan landat i magen! Magen? Mår inte prima. Skyll mig själv kan man tycka men just idag har den varit som igår, skit redan från scratch. Inte för att den blir bättre med massa skräp- det inser jag med. Men ibland får man vara lite patetisk?

Hade planerat en löptur men det trista vädret har hittils satt stopp för den planen. Det o magen. Magen framförallt. Det trista vädret kan jag leva med. Men magen.. nej. Vi får se om jag får ordning på den. I så fall blir  det första svängen sen skadan i somras. Nångång ska ju löpdojjorna invigas! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar