fredag 23 september 2011

Allt fastnar i mellangärdet :(

Ett nytt fenomen har inträffat. Inte nåt bra, tvärtom. Allt jag stoppar i mig verkar vilja fastna i mellangärdet där det smärtar, orsakar kräkreflexer och vill bara åka upp igen. Har hittils lyckats stå emot men det är oerhört vidrigt. Speciellt på kvällarna och morgonen vill detta fenomen inträffa. Sånt jag ena stunden gillar att stoppa i mig ger mig nästa sekund kväljningar till tusen.

Vill ut o springa men det går inte. Maten vill hoppa upp ur matstrupen. Oavsett när jag ätit. Vill ut o cykla men orkar inte. Mår illa och känner mig energilös. Sitter vid datorn o trampar som vanligt.. tråkigt men det är det enda som för tillfället verkar funka. Till o med brädan är en pers. Allt som ska ner vill upp. Blir ju inte direkt bättre när man ligger upp o ner...

Tänkt laga fetaostöverbakad lax med rotfrukter i ugnen idag. Just nu kväljer det mig det med. Jag hoppas det ändras för jag har total inspirationsbrist. Får väl rädda middagen med lite bärmuffins från igår. De var i alla fall enormt goda och tanken på en sådan får mig inte att vilja kräkas just nu. Det känns bra!

Ska googla lite och se om jag kan hitta nåt annat trevligt recept. Lunchen lär bestå av mackor.. tror jag får svårt att få ner nåt annat under dagen. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar