tisdag 6 september 2011

Pannkakor och strul med apoteket

Idag har varit lite av en hektisk dag. Mådde som sagt bättre i skallen med både yrsel och illamående imorse, men skiten kom tillbaks igen redan under förmiddagen. Det hann alltså inte gå så långt tid förrän den var där igen. Aniticmexgubben fick för sig att dra ut på tiden dessutom, genom att sitta o smsa (eller vad han nu höll på med) i bilen i över tjugo minuter innan han behagade knacka på. Vid det laget var hundarna redan galna. Fantastiskt. Sprayningen (mot getingarna) tog inte fem minuter, men innebar att balkongen skulle hållas stängd i minst två timmar. Inga hundar där med andra ord..

O jag som behövde lämna dem.. alltid bättre att kunna lämna balkongdörren öppen då de blir lugnare när de kan hålla lite koll på vad som händer. Nu gick det alltså inte. Stress i kropp o själ. Kom iväg till apoteket och skulle hämta min resulax som var slut i fredags. Megapack kanske inte så vanligt... i alla fall inte hos en 31 åring.. men har man problem så har man.. man gör det som krävs för att fungera helt enkelt. Dock uppstod problem. Restat hos leverantören - o jag som eg behövde dem tills imorgon! Panik. Dock var apotekstanten snäll o ringde runt för mig. De hade dem hemma på andra apoteket så nu skall jag hämta dem imorgon. Tack o lov. Hade blivit intressant annars.. kungälv nästa liksom.. har jag ingen lust med.

Vovvarna har varit allmänt frustrerade idag. Lukas har varit uberskällig, jag fattar inte.. känns som han sugit all min energi idag o jag hoppas bara att resten av dagen kommer vara lugn. Han får såna där spel ibland. Man kan inte tro att han är drygt ett år..

Gjorde pannkakor för en stund sen. Med havremjölk, ägg och sunwarriorprotein. Blev riktigt goda men oj vad svåra de var att grädda! Antar det berodde på proteinet.. det ville liksom inte stelna.. men tillslut fick jag till det. Tillsatte lite dinkel och stekte dem LÄNGE. Säkert bra för något. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar