torsdag 15 september 2011

En jobbig morgon igen

Vaknade idag till ännu en jobbig morgon. Regnet smattrade mot rutan men jag insåg faktiskt ganska snabbt att det var högst tillfälligt. På nåt sätt trodde jag imorse att yr skulle ha rätt, med all rätt! Ute skiner solen glatt igen.. jag önskar bara magen var på lika glatt humör.

Sprängvärkte redan från scratch. Vaknade av att den körde flera gånger inatt. Det plus detta jäkla illamående. Proppade i mig lite osvavlade aprikoser (min nya last!) innan hundpromenaden o fick väl lite bukt på illamåendet men magen blev bara sämre o sämre. Själva morgonpromenaden var, det fina vädret till trots, ganska jobbigt. Oavsett hur positivt man försöker tänka är det svårt att faktiskt GÖRA det när magen sprängvärker så man håller på att krevera. Frukosten var god men en plåga att få ner. Kändes som jag besökt en indisk buffé efteråt. Inte direkt optimalt sätt att starta dagen på?

Min plan är nu att få ordning på denna värk (jag misstänker att jag inte kommer ha någon större framgång men ändå..) o sen bege mig ut på en promenad i skogen med hundarna. Skönt att komma bort från allt oljud, all trafik och bara rensa tankarna. Skulle väl bege mig ut och springa eller cykla men orken tryter. Jag får försöka lyssna på kroppen idag. En promenad i skogen får duga.

I eftermiddag är det dags (har varit det en vecka nu men återigen, jag har inte haft ork) att hämta ut mitt nya körkört. Min nya identitet. Officiellt. Namnbyte efter giftemålet orsakar en del extra pappersjobb ;) att lära mig skriva nya efternamnet kommer inte vara lätt. Har inte varit lätt. Ser ut som nåt en barnunge hafsat ner. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar