tisdag 20 september 2011

Urinvägsinfektion BORTA med URILAN

Det funkade! Urilanet alltså. Körde stenhårt med massa citronvatten (två pressade citroner o två liter vatten ;)) och några urilantabletter igår och vips så gav urinvägsinfektionen med sig. Tack och lov för det. Tog en lägre dos urilan än vanligt men de två tabletterna på morgonen gjorde susen direkt. Thank heaven seven eleven. Eller nåt sånt.

Ett problem mindre, tackar jag inte nej till. Det räcker så gott med de jag redan har.

Däremot har jag sovit uruselt inatt. Vaknat flera gånger, svårt att somna om. Ont i nacken, ont i huvuvet, mådde illa som fan.. även imorse o nu. Proppar i mig en massa frukt för att få upp blodsockret - långt innan frukost (brukar annars promenera på tom mage men inte sista dagarna det har inte funkat) o sen en rejält portion yofu med flingor, nötter, banan och linfrön.. muesli menar jag såklart.

Försökte mig på att ringa min handläggare på FK idag igen men utan större lycka.. hon är sjukskriven.. fantastiskt. O jag som behöver komma i kontakt med henne NU. Den förra handläggaren jag hade blev också sjukskriven - och kom inte tillbaks. Jag orkar inte dra hela historien en gång till för ännu en främmande människa. Urk. Berätta om min vardag, mina besvär, hur de begränsar mig, vad jag måste göra för att hantera min vardag.. osv osv. Det är ganska knäckande faktiskt. Det är i såna lägen man känner av hur onormal man verkligen är. Hur otroligt begränsad vardagen är. Jag försöker glömma det. Det är inte vidare lätt. Jag blir påmind varenda dag. Varenda timme. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar