fredag 16 september 2011

Drar ner på mineraltillskotten

Bestämde mig igår för att dra ner på de mineraltillskott jag stoppar i mig. Minska dosen betydligt eftersom magen varit ren katastrof sista veckorna. Jag vet att jag behöver den mängd som rekommenderats och som jag fått ordinerat men just nu måste jag ärligt talat kolla om det är dessa piller som ställer till det i magen. Orkar ärligt talat inte ha det så. Hade kunnat funka nån vecka max, men tre..? Utan att det visar minsta tillstymmelse till att ge med sig? Jag pallar inte det. Meningen med dessa piller var att må bättre, att magen skulle smälta maten och att dessa jäsprocesser skulle minska. Inte tvärtom vilket är fallet för tillfället.

Nu vet jag självfallet inte om det är tillskotten som ställer till det men det lär ju visa sig snart. En helg utan dem (jag tar inte med dem till Strängnäs, det blir för många burkar att hålla reda på!) borde göra viss skillnad i så fall.. så på söndag antar jag att jag har mitt svar.

Frågan är bara vad jag gör om jag nu mår bättre utan dem??? Skall jag sätta igång igen på måndag då eller hur gör jag? Upptrappningen och tillvänjningen verkade ju inte funka så bra i så fall och jag verkar ju inte tolerera dessa tabletter så bra heller i så fall. Frågan är om jag över huvud taget bryter ner dem som jag ska? Om de gör den nytta som förväntas av dem eller om de bara blir ännu en belastning på mitt redan överbelastade system? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar