söndag 22 maj 2011

Tokstopp i magen och värk som fan..

Det var helvete i magen igår. Stenhårt, värkande.. sprängande.. jag kan inte beskriva. Fy fan helt enkelt. Mådde apa. Dessutom hembjudna till mamma och hoppades på en härligt dag.. vilket vi i och för sig hade.. men att må som jag mådde igår borde inte vara lagligt! Skrev till representanten i Danmark och fick lite svar (tack för det Lone!) på mina frågor trots att det var helg. det uppskattas! Luftbubblan som bildats skall jag sticka hål på o tejpa över med steril tejp.. skall bara skaffa sån också!

Stimuleringen känns definitivt som den ändrats, från skinkan/benet till mellan bena.. vilket inte alls var fallet från början.. dessutom har jag fått höja styrkan till 3,5-4 för att känna nåt istället för de 2 som räckte mer än tillräckligt från scratch. Räknar med att jag behöver ringa Östra imorgon o tjata mig till ett besök.. suck..

Dock kunde jag (efter mkt sveda o värk!) gå på toa idag. Bara en sån sak! Så jag vet inte vad jag ska tro... att gå på toa tillhör inte vanligheterna för mig. Inte utav mig själv i alla fall. Att sen tarmen vill ut hellre än innehållet är en annan femma, men att tarmen över huvud taget vill tömma sig.. är ganska fantastiskt..

Hoppas tokvärken ska ge sig idag.. skall fortsätta läsa manualerna till testapparaten som jag hittat på nätet.. det gäller att vara om sig och kring sig när man skall argumentera med läkarna!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar