fredag 20 maj 2011

Första gången toa med SNS

Gick på toa imorse. Utan resulax! Bara en sån sak.. men däremot kunde jag ju inte tömma tarmen. Kom bara lite. Efter mycket kämpande så att säga. Resten fick jag ta resulax för. Ändå var magen uppspänd som satan o jag kände mig som ett afrikabarn. Har sett gravid ut hela dagen. Eftersom det är Anders födelsedag dämpar jag det med bubbel o vin. Smart? Knappast. Men det hjälper.. på nåt skumt sätt. Får mig att inbilla mig att jag mår bättre fast jag inte gör det. Sjukt. Vill inte känns så men jag gör det ändå.

Har haft en mysig dag trots allt. Om man bortser från läkarbesöket på eftermiddagen. Jag ville kontrollera dessa skumma blödningar jag fått på sistone. Blod i urinen varannan vecka ungefär. Kombinerat med buksmärtor. Som heter duga. Nedre delen av buken. Fällningar i urinen dessutom, äggvita? Dessvärre (om man kan säga så?) inget blod idag när jag lämna prov (hade varit bättre om de fått se direkt?) o inget utslag på sänka, normal temp.. men läkarn skulle i alla fall skicka remiss till urolog för att kontrollera.. jag blir så trött. Det tog dem fyrtiofem minuter att kontrollera detta.. egentligen två men fyrtiofem för dem att inse att det låg en lapp med prover i det där stället.. medan läkarna fikade. Jag blir så arg. Fan.

Mår apa nu med. Ätit en brakmiddag o haft en skön dag men mår fan i magen. Tokspränger. Vill bara lägga mig i sängen o gråta.. eller på brädan o får bukt med skiten men inte fan kan jag det. Har ju elektroder i ryggraden o de får inte rubbas.. länge leve hoppet? Jag kämpar på , detta MÅSTE hjälpa. Jag ska ju gifta mig i sommar.. får inte vara såhär dålig då. Åtminstone måste jag veta att det finns hopp.. det här året! Till skillnad från föregående år.. men hur bra är det att jämföra läget utan medicin med sns kontra läget med massor med medicin och alla dessa övningar jag haft för mig för att tömma tarmen?? NOT. Jag behöver testa sns med mina övningar eller med mina mediciner. Punkt. Hur skall jag annars kunna göra en rättvis bedömning..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar