torsdag 26 maj 2011

Lycklig över att ha tokdiarré !?!

Idag är en annorlunda dag i mitt liv. Jag är magsjuk. Så att säga REJÄLT magsjuk. Åtminstone känns det så. Som det gjorde en gång i tiden när jag kunde vara magsjuk. På riktigt. När magen bara smäller upp och det blir AKUT att springa på toa. Det har inte hänt mig på länge. Sist det hände var min första dag med Resolor. Lyckan var kortvarig den gången. En dag that's it. Sen satt skiten fast igen. Tarmarna vägra släppa ifrån sig sina kära resprodukter o där satt man med en gravidmage som bara bultade av värk..

Idag var en sån där halleluhja dag igen. Jag är smått euforisk över att vara magsjuk?!! Jag har kunnat gå på dass - utan hjälpmedel inte bara en, inte bara två utan hela fyra gånger idag! Jises! Jag mår apa, det ska jag inte sticka under stol med. Magen värker som jag vet inte vad o jag känner mig allmänt spyfärdig. Men jag är nästan lite glad över det. Magsjuk som en vanlig Svensson?! Det är nästan värt att markera i almanackan liksom...

Började med ett hugg när vi var ute o gick, jag o mamma. Kände plötsligt att "jises, jag behöver gå på toa".  Kom både som chock o förvåning så jag visste väl inte riktigt vad jag skulle göra.. jag knalla på o magen sprängde som sjutton.. vid söskär var det dags att uppsöka utedasset o jajemän magen bestämde sig för att släppa ifrån sig denna värkande diarré - bara för att ge mig samma känsla igen så snart vi hade fikat. Jag fick alltså rusa till dass igen. Samma visa.. kom nästan ända hem innan det återigen satte igång.. sen har magen värkt o kört hela eftermiddagen tills det nyss var dags igen. Jag säger bara det halleluhja? Ont som fan men JAG KÄNNER IGEN det onda och jag VET vad det beror på. Det är så att säga "Normal värk" inte den konstanta molvärk som jag har dagligen som liksom aldrig ger sig.

Jag hoppas detta inte är ännu en övergående trend.. jag hoppas det håller i sig.. att magen känner för att tömma sig alltså. Hinkat i mig två stora kannor med vatten idag. Känner mig smått svimfärdig. Men förmodar att det beror på all vätska jag förlorat genom denna tokdiarré.. inget ont som inte för nåt gott med sig?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar