fredag 6 maj 2011

Bättre i magen inatt!

Mådde (som tur var, tack o lov!) bättre i magen inatt. Gav mig ut på löprunda med sambon igår kväll, strax före kvällsmat och GUD VAD SKÖNT DET VAR! Inte för att det inte gjorde ont i magen när det guppade runt och buken var full av vätska - det gjorde det! Men det kändes ändå skönt att låta tarmarna skumpa runt därinne.. på ett sätt som senare fick vätskan att förflytta sig en del.

Kändes som kvällen skulle gå likadant som kvällen innan, det vill säga käpprätt åt helvete - men det gick bättre än så! Jag fick inte bort den vätska eller de gaser som samlades när jag skulle sova - inte ens med våld :( men jag lyckades faktiskt somna tillslut ändå. Kanske berodde det på vakennatten innan som spenderades med att springa ut o in med Tuffe o oroa oss för honom? Vad vet jag.. kanske berodde det på att jag tagit resolor som faktiskt fick tarmen att "mata på" även om det inte gick igenom.

Magen känns sådär idag ärligt talat. Men inte värre än vanliga dåliga skicket. Det vill säga skit men vare sig mer eller mindre. Skall till veterinären med krasslig vovve idag. Hoppas den håller sig någorlunda i schack under tiden. Vovven är bättre idag men nåt står inte rätt till så vi beslutade att trots allt låta kolla upp honom... och hoppas att allt är som det ska och detta "Bara" var ett vanligt magvirus som faktiskt håller på att ge sig. Han dricker fortfarande inte självmant och är lagom apatisk vilket oroar mig... att åka till veterinären känns som rätt beslut trots allt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar