torsdag 26 maj 2011

Byte av elektrod.. uppskjutet..

Jag har haft en bättre natt inatt. Sov i alla fall. Bara en sån sak. När jag vaknade imorse hade krampen i solar plexus dessutom släppt. Underbart! Jag har tokkramper o bubbel i magen ändå men att slippa nervsmärtan på det.. känns fantastiskt för tillfället. Dock lyser solen med sin frånvaro, jag som hade hoppats komma ut och promenera idag.. lite mer rejält så att säga - tji fick jag!!

Ringde kolorektal idag. Ville prata med min sköterska. Dessvärre verkar Östra ha en jäkla massa problem med sin växel. Vet inte varför jag ens blir förvånad (blir jag det?) men jag kan inte låta bli att irretera mig. Inte nog med att sköterskan inte svarar, man kommer inte fram i växeln heller. På nätet hittade jag ett alternativt nummer som jag tillslut kom fram på för att sedan få sitta i kö till avdelningen. Där fick jag tag på en annan sköterska eftersom min verkar jobba ganska udda tider.. hon bokade om det inplanderade elektrodbytet imorgon till på måndag. Ville ha det så. Känner att jag vill ha kvar denna under helgen för ytterligare utvärdering.. innan jag byter. Vet trots allt inte om den andra kommer ge lika bra respons, och om den inte gör det är det onödigt att byta precis före helgen. Det var dock inte helt lätt att få en annan tid, speciellt inte på måndag. Men jag fick en preliminär i alla fall. Vi får se om sköterskan ringer och gnäller i eftermiddag. Jag hoppas inte det.

Tog ett par oxyflush igår kväll och ett par imorse. Fick faktiskt igång magen och jag kunde till och med gå på toa imorse INNAN frukost. GUD SÅ SKÖNT! Visst, magen är lika uppkörd igen efter frukost men bara detta att kunna gå på toa själv emellanåt.. är liksom lite smått halleluhja för oss som inte är vana vid denna lyx!

Jag håller tummar och tår för att dagen skall bli genomlidbar och att solen visar sig så jag kommer iväg en sväng med mamma till Sundsby. Känns som hon fått ta hand om en gnällig jag så det räcker o blir över denna veckan! Hon kan behöva se lite av min gladare, friskare sida också :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar