torsdag 12 maj 2011

Osy flush för utrensning av tarmen

Idag är första dagen med Oxy Flush. Även ett preparat jag grått på? Återstår att se. Syresättning av tarmen är inte orimligt. Att det kan fungera menar jag då. Bygger lite på logik, men sen om själva preparatet funkar in real life så att säga - det återstår att se. Bara tiden kan utvisa och avgöra det.

Tog första dosen Oxylift igår. Man blandar med vatten. Smakar lite skumt på slutet men förhoppningsvis skall det göra nåt bra det med. Imorse tog jag så alltså första dosen av Oxy Flush. Tre tabletter tillsammans med ett stort glas vatten och tre droppar Oxylift. Magen? Som en spärrballong! Efter trugande på brädan fick jag så igenom lite (det var nog mer än sista dagarna) men magen värker på.. den vill göra sig av med mer. Tarmen alltså. Tyvärr vill inte min tarm fungera (precis som vanligt och som vid tidigare försök till utrensningar) så buken växer och trycket ökar men inget går igenom. Mår illa och har huvudvärk. Har skippar resolor idag. Båda känns för mycket.. vi får se om jag tvingas ta den imorgon. Beror på hur dagen går.

Vermusan smakar skumt! Som portvin ungefär, jag kan liksom inte riktigt förlika mig med tanken på att den skall hjälpa? Portvin före frukost?? Jaja, även där får väl tiden utvisa och avgöra vad som händer.

Var en spännande eftermiddag igår i alla fall. Anders kom hem tidigare än vanligt och hade lite trevliga växter till balkongen med sig. Syrerym! Rena fotosyntesen därute (inne) på balkongen nu! Me like. Jag trivs där. Kan sitta där o ljus o syreterapia för mig själv på dagarna. Den lilla stund jag faktiskt kan sitta där.

Cyklade en sväng till torget igår med. Känns gött i magen att trampa loss en massa energi och skaka om tarmarna i backarna. Fasar lite för hur det skall gå under sns perioden.. jag som är van att vara i rörelse JÄMT. Nu ska jag vara mer eller mindre stilla, jag undrar hur det ska gå..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar