söndag 29 maj 2011

Inget kalajs för mig igår... :(

Det blev som jag misstänkte redan igår morse. Det vill säga inget kalajs för min del :( Jag blir så trött på mig själv. Otroligt trött på mig själv till o med. Tänk om man kunde få må bra emellanåt? Tänk om allt bara kunde flyta på lite sådär smärtfritt som man kanske hade önskat? Icke.

Inte igår heller. Var iväg på Torp under dagen med min älskling. Handlade lite middag och andra välbehövda saker (men lila sprayfärg hittade vi inte! - hittade dock på nätet senare när vi kom hem så nu skall man till biltema nån dag - biltema is the shit?!) o tog en fika på subway. Otroligt gott för att va köpmacka måste jag säga! O otroligt mätt.. eller uppsprängd.. eller kalla det vad man vill efter...

Hur som helst. Kvällens planer sket sig totalt. Hade hoppats på mirakel men de uteblev som vanligt. Istället gjorde vi en brakmiddag åt mamma, en form av tidigare mors dag present. Fick dessutom veta att den present (bla medlemsavgiften i SSRS) jag köpt för en dyr penning (sjuhundra spänn!) redan var betald o att jag alltså betalt den dubbel.. vilket betyder att pengarna hamnat som nån form av bidrag till dem utan att mamma egentligen får nåt för dem. Gjorde mig smått irreterad.. visst, det är för en bra sak... men lite för mycket pengar för att vara en bra sak i min smak! 200 ok, men inte sjuhundra.. nåja, det kanske löser sig. Jag hoppas hon kan utnyttja dem till nåt annat..

Ledsen att det inte blev nåt för vår del igår är jag i alla fall. Middagen med mamma var naturligtvis jättetrevlig, men klart man blir besviken på sig själv när man inte kan ta sig iväg som planerat på grund av en icke-fungerande kropp. Jobbigt när det drabbar andra också.. man önskar så mycket mer för dem.. men man kan inte få allt..? En dag vänder det.. jag slutar inte tro.. hittar ingen annan lösningen kommer jag att göra det själv en vacker dag. Jag är för envis för att inte göra det..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar