söndag 15 maj 2011

Tokdiarré

Japp! Det är resultatet av fyra dagar med Oxyflush och Oxylift. Dessvärre den form av tokdiarré som fastnar i tarmen och gör att den växer. Lyckades göra mig av med en hel del igår och mellan turerna var magen rätt ok.. om man bortser från värken av att den var uppspänd som fan.. men sen.. urk. Fy fan ont!

Bubbel, jäs.. värre än vanligt.. tokhårt. Fick köra armbågen i buken varje gång jag lyckades komma mig till dass.. när tarmen hamna på rätt ställe spola vattnet igenom men så tog det självfallet stopp igen. För mycket detaljer? Jag antar det. Men den här sidan är lika mycket till för mig själv att komma ihåg hur min vardag faktiskt ser ut och vad som händer när jag testar olika grejer som för andra att lära sig av. Så

Hur som haver. Tog fem tabletter igår, fyra i morse. Mådde fan inatt. Kände mig spyfärdig. Men men jag överlevde det med. Ingen produkt jag skulle rekommendera om man vill känna sig fräsch direkt men kanske om man vill (och kan!) spola igenom systemet för den sätter verkligen fart på skiten. Men man får en del biverkningar på köpet.. det är bara o inse!

Ska man rösta idag? Jag hade tänkt det. Sjukvårdspartiet, ironiskt nog.. men efter att ha kollat text tv o insett att de förmodligen inte får nåt att säga till om ändå börjar jag omvärdera.. är trots allt ett litet projekt att ta sig iväg till röstlokalen så jag får suga på den karamellen en stund till..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar