måndag 2 maj 2011

Bråckbälte för att hålla tarmarna på plats

Fick ett samtal imorse från min läkare på Kungälv. Har ju försökt få tag på honom ett tag, så det kändes skönt att han faktiskt ringde upp. Han ordnar en remiss till ortopedtekniska på Kungälv för eventuell utprovning av ett bråckbälte/gördel. Härligt! Då kanske jag slipper gå omkring med den rehband som jag gör nu som sticker ut och är allmänt otymplig. Hade den på dansen igår. Räddade nog min kväll. Utan den hade jag inte tagit mig dit eftersom magen var förjävlig..

Det braka loss rejält när jag tog av den då jag kom hem igen. Hade spänt åt rejält för att hålla saker på plats o kunna koncentrera mig på annat. Det gick någorlunda, även om dansen igår inte var en av de bättre jag varit på. Äckliga gubbar som kladdar på mig har jag svårt för. Det förtog liksom hela grejen.. kände inte att det gav mig något igår tyvärr.

Men men, det blir fler gånger! Bara o härda ut. Men den äckliga gubben tänker jag passa mig för. Tryckte i mig två portioner glass igår när jag kom hem, efter middagen. Hur smart var det? Inte alls. Jag vet! Kalla det dumhet, kalla det jag vet inte vad som helst - men jag kände för det och det sägs ju att man ska lyssna på sin kropp.. även om jag tror att min kropp ger mig ganska missvisande signaler emellanåt!! Magknäsla.. vad är det när magen värker för jämnan ;)

Tuffe är fortfarande dålig. Upp me honom o ut på promenix i ottan. Hade kräkts i korgen (bara o göra rent o sanera!) o var kass i magen.. ringde vet och fick en tid imorgon kl 12. Ser inte fram emot detta, det tar mig oerhört hårt när min bebis mår dåligt.. sitter o söker homeopatmedel åt honom och har i förebyggande syfte beställt hem lite high energy food från hemveterinären. Det höll honom på fötter sist - i form av sprutmat. Gäller o ligga steget före, något säger mig att detta kan bli en liten process. Jag tänker inte stå där o gapa om det blir så. Den här gången ska jag vara förberedd o göra det så smidigt som möjligt för min lille krake.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar