onsdag 25 maj 2011

Nervkämma..

Usch. Har haft en otroligt jobbig natt. En nerv har kommit i kläm. Mellan revbenen, eller nånstans under. Värker som satan när jag andas. Kan inte andas speciellt djupt och går hukad som en tant av årgång äldre. Kan inte bukandas pga värken där, och nu är även den ytliga andningen drabbad alltså. Var en pina att försöka sova inatt. Trodde först det var gaser som satt sig fel innan jag insåg att det är en nerv som kommit ikläm nånstans vid lungan. Spränger i hela solar plexus när jag försöker andas eller gör nån röresle som uppenbarligen är opassande.

Sist fick jag gå till kiropraktor och knycka revbenet rätt. Det har hänt ett par gånger.. men hur ska det gå med sladdar i ryggraden? Knappast.. han lär ju knycka loss dem också i så fall vilket inte får hända.. så jag får väl stå ut helt enkelt? Med det med.. inte så optimalt jag känner ju bara ONT ONT ONT - men vad gör man? Jag har en chans på sns och jag tänker inte låta den gå till spillo. Nerver i kläm eller inte.

Igår förmiddag var bättre. Mycket bättre. Eftermiddagen var sämre, betydligt sämre. Det känns som det går lite trend i det där - förmiddagarna har blivit bättre men eftermiddagarna sämre än innan? Hm. Gaserna sitter hårdare fast men det tokjäser inte lika mycket. Det är svårt att säga vad som gör vad. Tarmstoppet är kvar och flyttar inte på sig men varje morgon kan jag gå lite på toa på egen hand innan jag tvingas ta till Resulax för att tömma det som sitter o trycket.. men bara där har jag ju vunnit massor.. en istället för tre resulax varje morgon, ingen bräda o ingen cykel i två timmar... ingen upp vid halv sex för att vara klar klockan halv tolv.. jag kan gå upp göra mina procedurer, gå en promenad o va klar vid halv elva.. även om jag går upp vid åtta? Bara en sån sak.. sen håller det inte så länge.. till lunch sen går det åt skogen, men ändå... jag har vunnit nåt. Det har jag, Även om det kanske inte märks på mig under eftermiddagen när jag är lika knäckt som tidigare, om inte ännu mer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar