måndag 16 maj 2011

Idag smäller det!

Idag är det alltså dags. Operation. Nerverna? Hm, jag sov förvånansvärt bra inatt. Kan det tänkas bero på att jag hällde i mig ett par glas vin igår.. hm, nja kan det vara så illa? Bestämde mig att (dumt nog) passa på att ha det myspys med kärleken och hembakt pizza.. sådär dagen före operation. Om det var ett smart drag? Knappast. När man ska upp fem för att få äta lite senast sex är det ingen hit att vara uppe sent och stoppa i sig massa mat och dricka vin. Inte alls faktiskt. Jag vet så väl, men ändå.. jag får skylla på nerverna i alla fall tror jag. Ironiskt att man säger att man sovit bra när man varit vaken sen tre? Men det känns så.. som om att jag i alla fall sovit lite sammanhängande. Man får vara glad för det lilla..

Magen är käpprätt åt helvete. Igår ska vi inte tala om. Så stenhård och uppblåst och jävlig var det faktiskt länge sedan den var. Ångrar att jag fick för mig att börja med Oxyflush förra veckan. Borde väntat till efter op. Känns som den gjort magen ännu mer upprörd. Det går i alla fall inte igenom som det ska. Jag hoppas det är där SNS:en går in och hjälper.. bara tarmarna halkar rätt så.. de inte låser sig som de gör nu. Då kommer jag få problem! Big ones.

De ringde ju från Östra igår.. eller ja, tarmterapeuten gjorde. Det värsta är att jag aldrig fattade varför egentligen. Hon kunde ändå inte svara på någon av mina frågor och resultatet av det där samtalet blev bara att jag var ännu mer nervös efter än jag var innan. Det kommer göra ont (jo, tack jag är glad att ni upplyser mig..) det kommer ta tid att hitta "rätt ställe" och det kan vara svårt.. MEN det gör inte ont hela tiden, bara vissa moment sa hon. Hm, jag vet inte om det är nån större tröst?

Jag minns de där jävla elektroderna i ändtarmen som om de vore igår. FY FAN! Jag hoppas det inte är den smärtan jag har att vänta idag. Svårt att få svar på eftersom de själva inte gjort ingreppet..  o de som har det har gjort det under narkos. Varför ska en smärtkänslig svimningsbenägen liten jag behöva göra detta under lokalbedövning? Som ändå inte kommer ta. Slutar nog med att jag svimmar.. nåja, det återstår att se. Ätit min tillåtna frukost nu och det är dags att hälla i sig massa vatten.. om vätskebalansen inte ska gå åt skogen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar