onsdag 4 maj 2011

En dag utan Resolor

Har mått fan i magen sista dagarna. Inget har funkat som det ska. Om det är homeopatmedel i kombination med vanliga mediciner, om det är frekvensterapi eller utrensning som ställer till det - jag vet inte. Men jag bestämde mig imorse för att skippa min dos Resolor idag och se vad som händer. Hittils? Tokvärk i hela buken. Hugger liksom på sidorna och molvärker. Minns direkt hur det var innan jag började med Resolor. Denna enorma tyngdkänsla neråt.. och dessa hugg. De kommer alltså direkt jag slutar. Problemet sitter där det alltid satt, o inget har gjorts åt orsaken.

Jag funderar på om de andra preparaten kan hjäpa bättre om jag lyckas hålla mig ifrån Resoloren ett tag.. den är ju trots allt ett gift och någonstans skall giftet ta vägen. I vävnaderna? Som tarmplack?

Jag gjorde en lista över alla mediciner jag stoppat i mig igår. Jises vad många det blev! O ändå är jag säker på att jag missat en hel hög. Blev nästan mörkrädd.. det är en sak att veta om det en annan att se det på papper. Allt från antibiotikakurer till antihistaminer och alvedon.. fast alvedonbiten och ipren och sånt tog jag inte ens med..  försöker se ett samband med medicinerna och resten av min sjukdomshitoria. Är ju disponerad att få magproblem sen födseln då tarmen är min känsliga bit. Min svagaste länk.. inte konstigt att den tagit stryk av allt skit den blivit utsatt för genom åren.

Vi får väl se hur det går med en Resolorfri dag. Jag förväntar mig det värsta så kan det bara bli bättre? Min allergi är dessutom värre än på många år. Tokkliar i ögonen, halsen sväller och näsan rinner som en kran.. toknyser hela tiden.. misstänker att även den biten har med utrensning att göra.. har ju hela tiden dämpat symtomen med mediciner.. o vart har det lett mig? Ingenstans.. försöker alltså låta bli. Vi får väl se. Jag säger inte att mediciner är skit i alla lägen, en kombination av de båda hade varit kalas. Om det ändå kunde fungera på det sättet i detta avlånga land.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar