onsdag 4 maj 2011

Börjar fatta sammanhanget

Mina studier i ekologisk medicin ger faktiskt utdelning. I form av mer förståelse för hur kroppen fungerar i olika situationer och VARFÖR den reagerar som den gör. Ger en väldans massa förklaringar till varför problem uppstår och på vilka sätt de kan tänkas uppstå. Förstår mer och mer tråden i min lilla historia och börjar kunna se tråden även hos andra. Vissa saker som jag tidigare inte förstått mig på börjar plöstligt komma upp i ljuset och jag kan se dem som mer eller mindre självklara. Studierna har alltså inte varit förgäves.

Jag hoppas att kursen ska ge mig mer kött på benen och i sinom tid skapa ännu mer förståelse för hur jag på bästa sätt tar hand om mig själv o min omgivning efter de förutsättningar jag faktiskt har. Otroligt intressant läsning är det i alla fall och OJ så mycket spännande det finns att upptäcka i denna värld!

Kan tillägga att de två piller lycopodium jag gav Tuffe igår verkar ha gjort något.. eller varför annars fick jag självmant i honom lite mat sen igår kväll o varför började han leka med Lukas? Nån annan medicin hade han inte fått.. idag har han fått probiotiska bakterier. Vi får se vart det leder, men magen var inge vidare på hononom imorse heller.. fick dock sova inatt - bara en sån sak!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar