måndag 16 maj 2011

Pinkar blod och har avfällningar i urinen.

Låter inte så mysigt och är det inte heller. Sen jag fick den där inflammationen i njurarna i april har det inte varit helt bra. Emellanåt har de varit lugnt, men sen kommer det dagar när jag får den är obehagliga smärtan och urinet färgas av ljusrosa blod. Kollar i en mugg och ser att där är fullt med fällningar, äggvita? Vet att jag brukar ha det när jag råkar på de här infektionerna.. inte bra antar jag. Har tagit för vana att kolla när det gör ont för att se hur det utvecklas och mycket riktigt. Samma visa varje gång.

Nu var det i helgen senast. Trodde det var mens på gång, men tydligen inte. Kroppen är inte som den ska. Kanske borde passa på att be dem kolla upp idag när jag ändå ska till sjukan.. men förmodar att det är för mycket begärt. Det är säkerligen inte deras område.. att springa till husläkaren i veckan också känns lite much måste jag säga. Vi får väl se. Men det känns som man har så det räcker ändå.

Det ironiska i det hela är att vi igår på testet inför vårdadministrationsutbildningen skulle tolka en text om just sjuka njurar.. och hur symtomen yttrar sig. Sammanträffande? En hint. Vad vet jag. Jag tror i och för sig inte att mina njurar är sjuka, men jag är ganska övertygad om att de är överbelastade. Inte minst av all kemisk gojja jag stoppat i mig?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar