tisdag 24 maj 2011

Teststimulering dag 6 (SNS)

Så var man inne på dag 6. Har nu gått en vecka med min testelektrod. Har inte fått den där AHA-upplevelsen jag kanske hade hoppats på - men å andra sidan hade jag ju egentligen inte räknat med någon sådan heller.. det har jag lärt mig efter tio år av tarmstopp - INGET funkar över en dag. O att räkna med mirakel är som att hoppa från en bro utan att först sätta dit en mjuk madrass - man kraschlandar och kommer sällan upp med kroppen i behåll!

Att sns:en gör något är som sagt inget snack om saken. Det gör den. Om den gör vad jag hade hoppats? Nej. Men den gör tillräckligt mycket för att jag skall drömma om att få ett permanent implantat och kunna fortsätta mixtra på egen hand. Ökade igår styrkan till 6, fantastiskt vad fort kroppen vänjer sig.. från början hade jag knappt två... nu känner jag knappt av 6 längre.. på bara en vecka?

Skall be dem testa elektrod nummer två också. Drar mig lite för att ringa bara, men det blir nog bra när jag väl gör det. Igår var kvällen lite bättre.. masserade magen en massa och kom på ett sätt att få nedre magmusklerna att arbeta (och omfördela värken!) utan att behöva ligga på brädan och utan att öka belastningen på elektroderna. Vi får väl se hur dagen artar sig.. efter lunch igår gick det åt skogen.. jag ska nog inte äta.. det är bara att konstatera.. synd att min kropp verkar leva för just den saken bara - att äta :-/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar