torsdag 5 maj 2011

Ett dygn utan Resolor

Lät bli att ta min Resolor tablett igår morse. Delvis pga de magsmärtor jag haft och tänkte att de kanske kunde bero på nån dålig reaktion av just Resoloren - eftersom jag ätit den såpass länge att dess giftiga effekter sannorlikt snart börjar visa sig på allvar.. jag tror ju inte direkt att det är sockerpiller jag stoppar i mig.. :-/

Gjorde en intressant upptäckt häromdagen. Angående 5-HT4 och minskade halter av denna i samband med kraftig viktnedgång.. det är ju liksom en sådan 5-HT4 -receptoragonist Resolor är (prokaloprid. Lite skrattretande.. det är ju den jag dagligen tillför - tills en bättre lösning dimper ner på mig - och denna har sannorlikt samband med att man går ner i vikt o stannar där att göra..

Hur som haver. Mådde fan igår. Mest under kvällen och eftermiddagen. Natten var hemsk. Jävulusisk rent utsagt! Hjärklappning, magvärk (magen växte o växte o växte o jag trodde nästan den skulle explodera!) ont i huvudet som satan o mådde illa... väldigt illa.. var nära o ringa sjukan ett tag men höll ut - mestadels på grund av en magsjuk vovve- som höll oss vakna hela natten.. Oron för honom gör ju inte direkt att magen mår bättre. Varför kan inte han, åtminstone, få slippa dessa magplågor???

Imorse tog jag Resolor igen. Fixade inte vara utan. Magen körde igång huvudvärken var kalashemsk. OM man kan säga så?? Dessvärre stoppade det där. Magen körde igång men inte mycket mer. Det gick som vanligt inte igenom. Ett antal resulax o sen kom en kladdig gojja ur kroppen. Puh vilken lättnad! Men ack så mycket som sitter kvar o värker därinne.. en massa vätska bland annat.. fan säger jag bara. Jag hoppas det ger sig snart. Att må fan när man har en magsjuk vovve att ta hand om är om möjligt ännu värre än att vara magsjuk själv..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar