tisdag 31 maj 2011

Lycka är att gå på dass!

Hade en förjävla dålig dag igår. Rent magmässigt alltså. Som bekant påverkar magen allmäntillståndet i stort. Det spelar ingen roll om hjärnan mår bra för övrigt, den påverkas av magen - vare sig man vill eller inte. Magen styr mitt liv.

Fick trots detta gjort ganska mycket igår, kände mig rätt effektiv med tanke på magstatusen.. en fika i spåret körde igång magen rejält - på helt fel sätt. Idag när jag vaknade kändes magen annorlunda, som om att något kanske var på g - toabesök?

Har pressat i mig frukost. Tar emot när magen spränger såhär. Fick trots allt ner den. Bara en sån sak. Urgah. Sitter här o småtrampar på min cykel fast jag egentligen inte får.. effekten av sns vet jag ju redan.. den jag har vill säga. Måste göra nåt för att få fart på magen.. att trampa lite hjälper faktiskt. Det är där jag ser potentialen. Jaho!! Efter en halvtimme på cykeln kunde jag kila på dass. Inte pressa om jag vill att tarmen skall stanna kvar innanför kroppen men fick i alla fall ur mig en jäkla massa äckligt stinkande avfall. VILKEN LÄTTNAD! Man blir nästan lite lyrisk..  nu återstår bara resten, dvs det som inte ger sig självmant.. men att kunna gå på toa åtminstone EN gång per dygn på egen hand - det är lycka det. Jag ser fram emot varenda gång..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar