måndag 23 maj 2011

SNS, toabesök, gaser...

Det har snart gått en vecka med SNS. Imorgon närmare bestämt. Då har jag haft mina elektroder i precis en vecka. Fattar inte vart tiden tar vägen..? Nånstans långt bortom mitt förnuft i alla fall.

Har varit lite av en berg och dalbana för min del. Började bra för att sedan bli sämre, bättre igen och sen gå neråt i en djupare dal. Gaserna, som från början kom ut och som faktiskt minskade i början ökade sedan för att stanna kvar och blåsa upp magen till en stenhård boll. Detsamma gällde avföringen.. som till en början var fast, för att sedan lätta lite för att sedan sitta tokfast och köra ihop hela magen. Har man trasiga tarmar från början får man inte samma snabba effekt.. så mycket kan jag med räkna ut.. men att något händer har ju varit positivt för mig även jag faktiskt mått förjävligt emellanåt. De första dagarna kändes lugnare medan de sista dagarna har varit jävligt jobbiga ärligt talat.

Igår var jag på toa fem gånger. JA, jag lyckades gå på toa fem gånger - men sjutton vad ont jag hade innan jag lyckades får ur mig nåt. Vilka magsmärtor! O vilken tokuppblåst mage! Lyckades dessutom inte tömma tarmen på det som tryckte så det låg hela tiden något kvar och gasa upp.. men jag gick på toa. Det är den biten jag ser till idag. Natten var ganska jobbig. Massor med gaser men en del fick jag i alla fall ur mig. Utan större ansträngning. Ganska rejäl hjärtklappning gjorde att jag sänkte strömmen efter ett par timmar men annars så. Har ändrat frekvensen till tio idag. Får se om jag kör på det eller ändrar igen.. sitter i valet o kvalet över om jag skall ringa Östra o be dem hjälpa mig ändra inställningar eller om jag skall be dem testa den andra elektroden, den på vänster sida som i dagsläget inte är i bruk.. men det är som sagt inte lika enkelt som det låter. Varje steg jag gör ger en konsekvens framöver det är det jag måste ta med i beräkningen.

Har mailat en läkare i Danmark också och bett om råd vad gäller inställningarna... men jag vet inte om jag kommer få nåt svar. Det är en ren chansning, men den är värd att ta!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar