onsdag 4 maj 2011

Gammeldags mjölk - funkar inte för mig!

Min teori (eller den teori som redan finns) om att gammeldags ohomogeniserad lågpastöriserad möjlk skulle funka på folk som lider av mjölkproteinallergi verkade inte stämma. Inte alls. Nu har jag (äntligen!) fattat varför jag haft så jävulskt ont i magen o varför allergin varit så jävlig sista dagarna. Har försökt dricka lite av denna gammeldags, ekologiska lågpastöriserade ohomogeniserade mjölk i mindre mängder under några dagar (det har rört sig om ca en halv deciliter så vi pratar inga stora mängder här..) och har ju inte riktigt fattat vart denna enorma bukvärk kommit ifrån.

Jag menar, jag har ALLTID bukvärk, men så fort den ändrar karaktär blir man självfallet lite extra fundersam. Sista veckan har karaktären varit molvärk och hugg o magen har varit toksvullen. Mer än vanligt. Speciellt på em (när jag nu ser sambandet ca en halvtimme efter intag av denna mjölk) men det har varit svårt att fatta vad det handlade om direkt eftersom jag också ALLTID mår sämre ju längre dagen lider..  dumt av mig att testa när förutsättningarna är som sämst.. men det var liksom då det passade in. Det blir nog inte mer av den mjölken för min del. Nu har jag ju fått det svar jag behövde. O börjar även förstå varför allergin blossat upp så in i bomben. Mjölken har självfallet spätt på belastningen på min redan överbelastade kropp som helt enkelt inte haft nåt annat val än att regera med ännu mer allergi. Logiskt? I min värld, ja. Jag önskar bara jag kopplat samman de två från dag 1. Men tydligen var jag inte så smart :-/

Har i alla fall fått min nazaleeze idag. Fördel när man hittar den till halva priset jämfört med vad de tar i hälsokostbutiken :) den vet jag i alla fall att den funkat tidigare. Homeopatsprayen var bra men inte tillräcklig att hjälpa ögon och hals.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar