lördag 14 maj 2011

Oxy flush - "biverkningar"

Har nu tagit Oxyflush i tre dagar tillsammans med Oxylift tre gånger dagligen. Oxyflush före måltiderna och på så tom mage som möjligt (jag har tagit den när jag vaknat vid fem på morgonen tillsammans med tre droppar oxyflush i ett glas vatten) och sedan mellan måltiderna på dagen har jag tagit två glas med oxylift (tre droppar återigen) massa vatten däremellan och sen avsluat med Oxyflush innan jag lagt mig.

Resultat? KANONVÄRK! Den där "energiboosten" som utlovats och alla de lovord som folk märkt efter "bara några dagar" - har jag ännu inte märkt av. Däremot har min mage svullnat upp som bara sjutton och varit hård som en jordglob. Kanonvärkt och vätskan har bara skumpat omkring i magen. Har inte tagit mina resolor utan förlitat mig på dessa tabletter för att se vad som faktiskt ger vad. Nu vet jag vad Oxyflushen gör o vad Resoloren gör - var för sig. Började med den "lägre" dosen för att sedan öka. Är uppe i fyra tabletter morgon och fyra tabletter kväll.

Magen spränger med vätska som inte vill ge sig. Den spänner, värker.. det skvalpar.. jag mår illa.. jag förmodar att det är meningen att detta skall "köra igenom" systemet men i en tarm som inte låter något gå igenom blir resultatet som ovan. Det växer på bredden, höjden och längden men det spolar INTE igenom. Har dessutom haft enormt mycket sura uppstötningar, med matbitar som kommit upp ett halvt dygn efter intag.. mindre bra.. jag fortsätter idag med men ser inte fram emot dagen.. skall ha kalas.. förutsättningarna kunde varit bättre.. tog oss ner till Harrys igår. Käka lite, planerat sen länge (tanken var att komma ut och göra nåt mysigt ihop innan operationen då vi inte vet hur jag kommer må..) men OJ va ont jag hade. Det var bära eller brista som hägrade och i sista sekund beslutade vi att köra trots allt. Tog cyklarna och halvvägs till restaurangen var magen i katastrofskick.

Att dessutom cykla hem senare på kvällen var kanske ingen hit men det gick det med. Maten var inte den bästa för en mage i det skick min befann sig men den var i alla fall god. Mindre god idag när jag idisslar den :-/ har liksom inga kalvar som vill ha min färdigsmälta mat!!

Vi får väl se vad som händer men nu har jag ju redan tagit dagens tablettdos och skam den som ger sig så lätt?? Jag hade väl inte direkt väntat mig mirakel.. jag har ju varit med förr.. har trots allt levt med de här besvären snart tio år..

4 kommentarer:

  1. Ditt problem här är inte oxy flush utan att du lider av Candida infektions besvär. Jag har nämligen själv varit i samma sits och reagerat på samma sätt, men det är för att oxy flush är ett mirakelmedel mot just candida besvär i tarmarna och när den börjar utrota candidan så går den till motattack och gör så att du får ont i magen och blir rejält uppsvälld. Mitt tips är då att köra en kur syclovir med living cleanse först och sedan återgå till oxy flush, så gjorde jag att då fungerade oxy flush utan att magen blev arg. Man måste även undvika medan man kör syclovir eller oxy flush vissa födoämnen för att dessa kurer ska hjälpa och dom viktigaste är alkohol, jäst, socker av alla dess slag, spannmål, kolhydrater och minska köttintaget men sluta inte helt. skaffa även kokosfett på en life butik för att antingen äta eller steka maten i. Ät mycket grönsaker till varje måltid varje dag och försök även klämma in en promenad om dagen, det gör under för att hjälpa tarmarna på traven att bli bra och få ur candidan ur kroppen. Om du inte vet vad Candida är så kan du googla på det, men tänk på att besvären och symtomen av en candida infektion är olika många och starka för olika personer. Lycka till.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Andreas. Har kört syclovir kurer flera gånger, men tyvärr utan att de gett några vidare resultat. Har även uteslutit det mesta i födoämnesväg för att sedan återinföra i små mängder enligt olika scheman, men inte heller detta har hjälpt på sikt. Har kört sockerfritt, glutenfritt, spannmålsfritt, kokosfett (använder jag dagligen) olika typer av probiotika, olika typer av syre, olika utrensningskurer etc etc. För mycket grönsaker ballar tarmen ur av liksom den gör av att inte få dem alls. Har lärt mig vad som funkar att äta och vad som inte funkar och lagar den mesta maten själv från grunden utan halvfabrikat. Candida har jag blivit både utredd och behandlad för flera gånger om, men besvären har ändå inte gett sig. Nu var det länge sedan jag körde oxyflush eftersom jag hittat preparat som jag tycker funkar bättre för mig, men jag tackar ändå för tipsen för det finns säkerligen andra som läser som också kan ha nytta av dem. Candida är ett helvete, det skall gudarna veta.

      Radera
  2. Tarmsköljning hos hela hälsan e bra!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det kan jag tänka mig. Så länge tarmen klarar av en sköljning :)

      Radera