onsdag 13 mars 2013

VÄRK

Det har nu gått snart ett dygn (inte riktigt men snart ;-)) sedan jag fick mina nya inställningar på Östra. Nåja, om några timmar så...  än så länge ingen revolutionerande effekt men en väldans magvärk sedan jag åt imorse. Har varit ute på sedvanlig hundpromenad, cyklat i ungefär fyrtiofem minuter och magen vill inte göra minsta tecken till att behöva tömma ut sitt värkande innehåll. Den värker VÄLDIGT mycket men inte så mycket annat har hänt hittils. Jag hoppas det vänder snart, annars blir det till att ta till mina medel igen..  jag hade hoppats att det skulle hända något först.

Kör program ett nu på ganska låg styrka, eftersom jag känner den ganska bra ändå. Alltså, inte när jag haft på den en stund, men när jag slår av och sätter på den igen. Känns i skinkan, bättre än mellan benen och hittils inga kramper eller smärtor i ben eller fot. Nu hoppas jag bara den skall funka för magen också. Den använder pacemakern som en av polerna, vilket drar lite mer på batteriet fick jag veta och förkortar livslängden lite snabbare än om man bara använder de poler som finns på elektroden..  MEN om det kan funka är det värt det. Hellre effekt och kortare livstid än ingen effekt alls. Eller hur? Håller tummarna för att det skall funka.. men som sagt.. hittils ingen braig effekt.

Käkat min hemlagade yoghurt två morgonar i rad, men imorse var den slut och den nya batchen är ännu inte klar. Gäller att man planerar när man skall göra en ny sats om man skall ha tillgång till den här typen av yoghurt varje dag. Igår missade jag, det är bara att erkänna. Tror faktiskt att yoghurten hjälpt lite mot jäsningar för idag, när jag inte åt den, spände magen ut som bara fan...  har använt den där yoghurten till ganska mycket de två dagar jag haft den i kylen.. smällt i mig närmare en liter med andra ord! Sås, frukost, pålägg .. ja you name it. När jag sätter igång är det bara fantasin som sätter gränser. På gott och ont.

Passar på att käka mina homeopatmedel också, för att på alla sätt motverka denna värk och dessa jäsningar. Vi får se vad det ger. Om det ger något. Nux Vomica och Dr Reckweg R37 kör jag nu. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar