söndag 3 mars 2013

Hmmm..smärtor av sns:en

Det blev 4 resulax totalt igår. 2 tarmslim på kvällen och en movicol på morgonen. Det gick inte utan dessa medel. Två på morgonen och två på eftermiddagen. Eftermiddagen ville sig helt enkelt inte, tarmen var full med gaser som inte ville ut och det första medlet gick åt till att bara sätta fart på gasflödet. När jag fick ut dem kunde medel numero två hjälpa till att få ut skiten som satt fast. Lite lättare i magen efter det..  dagen igår var ingen hit faktiskt. Hade ont i magen även efter mina tarmtömningar då det fastnade massa gaser i mellangärdet och dessa bestämde sig för att öka i omfång ju längre dagen gick.

Kom oss iväg en sväng till Göksäter, jag och Anders. Planen var från början att åka dit hela familjen, med både lillan och min mamma men den där drömmen slutade i smärre katastrof. Lillan har gått o blivit rejält åksjuk. Det var bara att vända hem efter mindre än tio minuter eftersom hon började knorra och hulka oroväckande. Så fort bilen stannade blev det bättre. Den här gången provade jag att mata henne innan.. förra gången körde jag omvänd taktik. Inget verkar funka det är helt enkelt bilåkandet hon inte pallar med. Vi har en smärre pers framför oss med andra ord. Både jag och maken var åksjuka som barn så det kanske inte var så oväntat att hon snappade upp den biten, men jag hade verkligen önskat att hon slapp det..  för både vår och hennes skull! Kommer vara svårt att ta oss iväg någonstans nu. Får hoppas det är makens bil som är problemet och att hon klarar sig i min, lite mindre bil, där hon sitter fram. Har ännu inte kräkts i den men å andra sidan har det bara blivit värre och värre.. vi får väl se. Det lär ju visa sig snart.

Bakslag med magen idag. Dels har den där spontanta tömningen uteblivit. Fick klämt ur mig minilite efter både frukost, kramper och hundpromenad och efter det har jag tagit två medel. Behövdes för att lätta trycket. Ännu inte tomt men skall försöka stå ut och se om något utlöses av sig självt. Trycket med andra ord. Det är en hemsk känsla när magen håller på att explodera.

Lite bakslag med sns:en också. Programmet jag kört på flest dagar, från måndag och framåt (2) har gett mig lite bad feeling eftersom det börjat värka mellan benen (jag vet det låter inte bra, men det är helt sant!) sen ungefär två dagar tillbaks. Verkar inte hjälpa att jag stänger av och sätter på apparaten igen och verkar inte hjälpa att jag drar ner strömstyrkan heller. Förmodar att detta leder till att jag måste byta program igen...  den som lever får se. Detta har ju ändå inte varit optimalt, men det har varit bättre än dem jag testade först. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar