torsdag 28 mars 2013

Probiotika

Har varit lite dålig på det där med probiotika sedan jag fick min sns apparat. Varför? Magen har varit i såpass olag att jag helt enkelt valt att använda så lite tillskott som möjligt och bara ta dem jag absolut behöver för att kunna utröna vad som gör vad o inte. Skall införa dem snart igen tänkte jag eftersom magen fortfarande är åt helskotta och ingen förbättring skett vad gäller jäsningarna heller. Det blir väl Healthy Trinity från Natren (jag har ju kvar en burk i kylen) alternativt att jag börjar med LifeStart från samma tillverkare.

Eftersom jag är en liten fan av rawfood och mat som är så naturlig som möjligt prenumererar jag på flera av dessa nyhetsbrev. Kan inte riktigt äta rawfood själv som läget är nu, eftersom den är för tuff för min mage, men målet är ändå att börja införa det mer i vardagen även om jag inte kommer bli nån fantast där heller. Måtta med allt som min mamma alltid sagt! Hur som helst. Det var inte det jag skulle skriva om. Det jag skulle skriva om är den probiotiska produkt jag idag fick mail om. Som skall vara just rawfood. I form av en tuggtablett som smakar godis. Kan det verkligen fungera? Jag kan inte låta bli att fråga mig själv just den saken. Är det någon som provat får ni mer än gärna berätta för mig om era erfarenheter. Här är länken till den produkt jag talar om:

http://www.ravarubutiken.se/tillskott/sunbiotics-prebiotika-probiotika-30-tabl.php?&utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=Sp%C3%A4nnande_nyheter_av_h%C3%B6gsta_kvalitet!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar