tisdag 26 mars 2013

Vackert väder!

Det har varit kanonväder två dagar i rad nu. Nästan så det är för bra för att vara sant! Väntar liksom på bakslag, men hoppas att det inte kommer. Satt ute och fikade på altanen igår och gick en skön promenad med hundar o bebis (fast hon är ju knappast en bebis längre.. barn?) i solen och höll på att rinna bort. Så varmt! Skall inte klaga på värmen, men hade packat på mig på tok för mycket kläder. Svårt att veta hur man ska klä sig när det på morgonen är nio minus och på dagen stiger till plus åtta? Dessutom spelar blåsten en stor roll och alla dagar förutom de två senaste har blåsten visat sig från sin allra sämsta sida. Som sagt inte lätt att veta. Idag lämnar jag termobrallorna hemma!

Dagen till ära har vattnet försvunnit igen. Inser varje gång det händer hur beroende jag är av vatten. Huuu, hemskt! Speciellt med en liten hemma och en krånglande mage blir man extra sårbar. Tillgång till vatten är a och o.

Magen var lite bättre igår kväll. Efter två resulax, en pers med maghugg och magsjukepanik (som självfallet inte ville ge sig av sig självt) fick jag ta till den där vattenbulben som fastnade häromdagen, men igår var den faktiskt till hjälp. Lite lite vatten för att få något att trycka ut direkt utan att bara trycka på tarmen. Det gjorde hela skillnaden för hur kvällen blev. Sov några timmar inatt också, tack o lov för det. Lillan var betydligt lugnare och även det gjorde hela skillnande. Vaknade "bara" tre gånger innan det var dags att gå upp vid sex.  Tack för det! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar