söndag 3 mars 2013

Bytt program

Jahopp så var det gjort. Jag har bytt program igen. Men insåg att jag faktiskt kört program numero 2 i en vecka nu, så det är faktiskt helt legitimt. Dessvärre tror jag inte att detta program (numero 3) har lika stor effekt på rätt ställen så att säga, det pirrar mest i övre delen av skinkan, eller vid svanskotan närmare bestäm - men det kanske är rätt ändå? Jag vet inte, men något var jag tvungen att göra eftersom program nummer två som jag kört en vecka nu började göra otroligt ont mellan benen och det verkade som effekten avtagit idag. Det ska inte göra ont enligt instruktion så vad gör man? Testar ett annat program!

Maken hjälpte mig ta bort förbandet idag. Ett ca 5-6 cm långt blokladdigt snitt men det gick bättre än förväntat att byta bandage. Jag vill ha något över som skyddar eftersom det ömmar där dosan sitter..  det var dessutom skönt att bli av med förbanet som gett mig utslag återigen.

Tagit tre medel hittils idag och invigit altanen med räkmacka o rosé. Jag vet, inte rätt dag att göra en söndag kanske, men å andra sidan.. vilken är rätt dag att göra nåt sånt? En mulen lördag? Nej, vädret ville att vi testade idag. Det gjorde vi rätt i. Även om jag hade hoppats på en långpromenad i solen (lillans matvägran o humör satte stopp för det idag) blev det rätt bra ändå...  man kan ha det värre än så.

En luftbubbla (stooor sånt!) har placerat sig i mitt mellangärde o värkt hela dagen. Molvärk. Har tagit ett medel nu på eftermiddagen och en del uppjäst gojja fick jag ur mig, men jag har svårt att bestämma om jag ska ta ett till eller inte. Magen fortsätter värka och det är det där med vad som är höna och vad som är fjäder.. ett medel till kan lika gärna förvärra som förbättra samtidigt som det kan göra hela skillnaden åt det bättre hållet och jag har haft den här värken hela dagen nu. för att jag valde att avstå extra medel i morse...   det är fanimej inte lätt att veta! Styrkan på programmet jag har nu är högre än den andra, är redan uppe på 3,1.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar