fredag 29 mars 2013

Inolaxol, nej tack no more!

Den där inloaxol taktiken jag försökt mig på ett par dagar nu var inge bra. Katastrof rent utsagt. Fy fan vad ont jag haft (och fortfarande har) idag. Pina! Maken kommenterade den idag med "herrejisus, sådär har du inte sett ut sen du var gravid.." Jag kontrade med att "det sa du sist jag mådde så här jävligt också.." han svarade då med "jo, det var illa då men det är fanimej värre nu.. " Jo, ungefär så mår jag. Fan.

Inolaxol/movicol kombon har fastnat långt upp i tarmen och värker ända fraån mellangärdet o ner i ändtarmen. Fast att jag idag spräckt min "Budget" på fyra resulax och tagit fem mår jag sämre än på väldigt länge. Nej, en förändring måste ske. Ingen mer inolaxolskit för min del. Tillbaks till sns på under natten och tarmslim istället för inolaxol. Better safe than sorry! Vad nu "safe" innebär i det här fallet...

Våffelfikat gick bra. Våfflor och rosé mitt på dagen, det är inte varje dag det sker! Ack så välkommet när det väl gör det. Som idag med andra ord. Funkade dessutom kanon med våfflor och lite mindre söta tillbehör  och rosé. Hade söta pålägg också, men valde själv att ta de lite mindre söta och mer salta tillbehören. Varför? Kändes lite mer lunch o lite mindre efterrätt på det viset ;-)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar