måndag 4 mars 2013

Toalycka!

Jag vet! Jag vet! Jag VET! Det har blivit mycket skitprat på sistone. Men varför inte. Att kunna skita som vanligt folk är liksom en av mina högsta drömmar just nu. Det och att slippa denna jävliga värk, vad härligt livet hade varit!

Bytte som bekant program på sns:en igår då program nummer två som jag kört i en vecka började ge mig för mycket värk på fel ställen. Mådde fan större delen av dagen igår då magen jäste upp och var tokstor och spänd som en ballong. Blev inte bättre under eftermiddagen heller. Slutade på fyra medel, då jag bestämt mig för att inte ta fler och det sista var ett helvete att få ut. Magen jävlades som sjutton resten av kvällen också och jag fick ta mig sjutton inte ordning på eländet. Knåda gaser när man inte får röra sig som vanligt är som jag sagt så många gånger tidigare ingen hit!

Hur som haver. Körde ganska låg styrka på program 3 under natten (2,8) och höjde upp till 2,9 imorse. Fick efter en morgonpromenad med vovvarna (och mina tarmslim+1 påse movicol imorse) ur mig en del skit när vi kom tillbaks. Detta bekanta enorma buktryck och flimmer för ögonen i kombination med intervallsmärtor i magen (när tarmen jobbar mot ett stopp?) gjorde att jag tillslut kunde tömma tarmen ganska rejält en gång. Eller ja, tömma och tömma. Gå på toa. Tom blev den inte för den spände upp och värkte igen. Där tog jag till ett medel. Min plan är att försöka stanna vid det nu på morgonen, ett medel, och se vad som händer. Magen mår inte bra. Den är väldigt upprörd och vill få ur sig mer men jag vill försöka tvinga den att jobba själv tillsammans med apparaten.. får se hur bra det går.. igår gick det ju inge vidare. Men den som lever får se. Jag gör så gott jag kan. Är det nån gång jag ska "stå ut" och prova så är det väl nu. Innan effekten avtar igen.

Lillan har varit vaken mycket inatt och kanske var det inte så konstigt när vi upptäckte att hon har 38 graders feber, den lilla stackaren...  jag tror det är tänder som spökar men å andra sidan har jag haft fel förr..  pratat med BVC om hennes åksjuka också och de lovade kolla upp postafen och ringa upp mig under dagen. Se om jag kan ge henne den och i så fall hur mycket. Jag hoppas på en bättre magdag än igår och att lillfia krya på sig snabbt! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar