tisdag 12 mars 2013

Nya inställningar

Då har man alltså varit på Östra igen och fått några nya inställningar att testa. De där programmen där foten krampade dissade sköterskan direkt och även de som börjat värka mellan benen. Tack och lov för det. Det var verkligen ingen hit! Nu får vi bara hoppas (jag i alla fall) att dessa nya inställningar har bättre effekt och kanske gör att jag kan få gå på dass lite mer ofta och lite mer rejält. Slippa lite av denna satans överjävliga värk. Den värk de på Östra inte kan förstå sig på. Alltså, hur jag kan ha sån jävla värk även då jag lyckats gå på dass emellanåt... tja, om man är någorlunda insatt i min problematik har man inga större problem med att förstå den biten. Det är uppenbarligen mer än man kan begära av personalen på Östra. Trots att de tagit på sig att hantera den här biten. Ska man skratta eller gråta?

Nåja, jag ska inte gnälla alltför mycket. Jag fick några nya inställningar att testa, jag fick inget otrevligt bemötande. Jag fick ett löfte om att de skall ändra diagnosen i sin databas, att jag skall få ett intyg som jag kan lämna till mina andra två läkare (stockholm och kungälv) och att jag skall kunna ringa när jag vill. Hur mycket av dessa tre löften vågar jag tro på? Hm, återstår att se. Jag tror inget förrän motsatsen bevisats. Tyvärr. Men hoppas kan jag alltid göra! Vad vore väl livet utan lite pessimism? ;-)

Nej, nu är det dags att ta tag i kvällens matlagning. Kycklingburgare med dinkelbröd och sötpotatisklyftor i ugnen. Det får duga en dag som denna. Ser fram emot maten trots att magen spränger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar